Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Training Judith

Training Judith

Datum tot 
LocatieOost-Timor

Judith zal op deze avond een training geven over het onderwerp 'geloven als leidraad in je leven/succesvol leven als Christen'. Deze twee onderwerpen werden het meest verkozen in de enquête van een t...

Judith zal op deze avond een training geven over het onderwerp 'geloven als leidraad in je leven/succesvol leven als Christen'. Deze twee onderwerpen werden het meest verkozen in de enquête van een tijdje geleden. Later zal hier nog een stukje komen over de verdere inhoud van deze avond.

Mocht u mee willen doen, wilt u dan op 'meedoen' klikken? De locatie is Oost-Timor

Inhoud:

“Hoe sta jij in het leven? Wat betekent succesvol leven als christen? Vaak lijkt het of de focus sneller ligt op onze geestelijke groei en moraliteit in het leven. Maar hoe zit het dan met ons sociaal leven? Onze financiën en carrière? Onze families en relaties? Gezondheid? Ons mentaal en emotionele leven?

Een heleboel vragen. Tijdens deze workshop gaan we kijken naar verschillende onderdelen in ons leven en bij de vraag stilstaan of ons geloof de leidraad van ons leven is. Wat dit inhoudt, en hoe we dit zouden kunnen bereiken.

Heb je jezelf weleens afgevraagd hoe mensen het verschil kunnen zien tussen jou als christen en de mensen om je heen?

Een workshop met training, discussie en reflectie.”


X