Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Shuttle Run Test MTB
Shuttle Run Test MTB

Shuttle Run Test MTB

Datum tot
LocatieHerinckhove

Neem uw badminton rackets mee, doe uw hardloopschoenen aan of kom als raket! Om 23:45 zullen we de werkelijke Shuttle Run Test lopen. Dan zullen we eens zien wie de hoogste trap kan bereiken met het...

Neem uw badminton rackets mee, doe uw hardloopschoenen aan of kom als raket!

Om 23:45 zullen we de werkelijke Shuttle Run Test lopen. Dan zullen we eens zien wie de hoogste trap kan bereiken met het drinken van onze groene rakkers. U mag natuurlijk ook met uw Fristi voor spek en bonen meedoen.

U dient uw bierflesje telkens over te gieten in een plastic glazen beker (u weet wel, zo één van De Pijp) totdat het glas tot de hoogte van een badmintonshuttle gevuld is met bier (exclusief schuim). U dient per piepje een half biertje op te drinken, dan wel een halve frikandel te eten. Bij het eerste piepje is een biertje leeg, bij het tweede heeft u een frikandel verstopt achter uw kiezen, bij het derde weer een biertje, bij het vierde weer een frikandel, enzovoort. Op het moment dat het piepje kraait voordat uw bier leeg is of terwijl een frikandel buiten uw mond hangt is de test voor u voorbij. Het bier overgieten en openen van uw nieuwe flesje dient u te doen tijdens het frikandel naar binnen werken. Dit mag niet van tevoren.Disclaimer: we gaan ervan uit dat u in zelf in staat bent te weten wanneer u moet stoppen.

X