Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Thema-avond Alpha: Tijs van den Brink

Thema-avond Alpha: Tijs van den Brink

Datum tot
LocatieMaranathakerk
OrganisatieDe vormingscommissie der C.S.V. Alpha

Alpha organiseert een thema-avond, en jullie zijn hierbij ook uitgenodigd! Nadat jullie met Arie Slob aan kwam zetten, bedachten wij dat de lat bij onze vormingscommissie ook wel weer eens omhoog kon....

Alpha organiseert een thema-avond, en jullie zijn hierbij ook uitgenodigd! Nadat jullie met Arie Slob aan kwam zetten, bedachten wij dat de lat bij onze vormingscommissie ook wel weer eens omhoog kon. Dus wij zijn met man en macht op zoek gegaan naar een geschikte spreker, en het is gelukt. Jaja, we hebben een leuk persoon gevonden, Tijs van den Brink* komt langs bij Alpha!

Tijs* zal het met ons, aan de hand van zijn nieuwe tv-programma Adieu God, hebben over kerkverlating en geloofstwijfels. Twijfel in geloof is bij de meeste van ons wel een herkenbaar puntje, je hebt vast weleens een moment, dat je het allemaal niet precies meer weet. Het belooft mede door dit thema een interessante avond te worden en zeker eentje om niet te missen!

Mocht je het onderwerp nou echt niet interessant vinden, kan je ook gewoon komen voor een selfie en een handtekening. Dus, we zien jullie allemaal komende dinsdag!
Groetjes,
De vormingscommissie der C.S.V. Alpha
*Bekend van tv!!!

X