Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Open dag I
Open dag I

Open dag I

Datum tot
LocatieImmanuëlkerk - Wicher Nijkampstraat 95, Enschede maps
OrganisatiePromoCie
Facebookhttps://www.facebook.com/events/316741022057037/

Ben jij ook zo benieuwd hoe het is om lid te zijn van de VGST? Kom dan de sfeer proeven op onze open dag die 16 maart zal plaatsvinden. Onze Open dag is goed te combineren met de Open dag van de Univ...

Inschrijfformulier Open dag I (gasten)PromoCie 2016-201716-03-2017

Ben jij ook zo benieuwd hoe het is om lid te zijn van de VGST? Kom dan de sfeer proeven op onze open dag die 16 maart zal plaatsvinden. Onze Open dag is goed te combineren met de Open dag van de Universiteit Twente (UT). Er zullen leuke activiteiten worden georganiseerd, er zal een maaltijd zijn en 's avonds hebben we o.a. een pubquiz bij ons op de sociëteit.

Het programma ziet er als volgt uit:
TijdActiviteit
16:00Chillen op Heiиz (Tomatenstraat 15) (een huis waar VGST'ers wonen), waar al je vragen over studeren en/of de VGST beantwoord zullen worden
18:00Gezamenlijke maaltijd in de Immanuelkerk (Wicher Nijkampstraat 95)
20:00Leuke activiteit
22:00Pubquiz op sociëteit
We verzamelen om 15.45 en om 17.45 op het station van Enschede. Als je alleen naar de maaltijd wilt, of juist later wilt aansluiten kan dat ook! Geef dat dan even aan tijdens je aanmelding via het formulier hierboven. Alles kan geregeld worden, eerder of later komen, overnachten in Enschede en wat je maar meer zou willen.

Als je wilt blijven slapen kan dat natuurlijk ook, geef dat dan even aan. Als je verder nog vragen hebt kan je contact opnemen met de PromoCie (cebzbpvr?itfg.ay).

Wij hebben er zin in, tot dan!

X