Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Drink-een-fles-whisky-en-ga-niet-weg-voor-die-leeg-is avond II
Drink-een-fles-whisky-en-ga-niet-weg-voor-die-leeg-is avond II

Drink-een-fles-whisky-en-ga-niet-weg-voor-die-leeg-is avond II

Datum tot
LocatieHeinz
OrganisatieWhisCie

Na het daverende succes van de eerste aflevering van de 'Drink-een-fles-whisky-en-ga-niet-weg-voor-die-leeg-is avond', komt er nu een vervolg. Op deze avond zullen wij, afhankelijk van het aantal aanm...

Na het daverende succes van de eerste aflevering van de 'Drink-een-fles-whisky-en-ga-niet-weg-voor-die-leeg-is avond', komt er nu een vervolg. Op deze avond zullen wij, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, één of meerdere flessen whisky nuttigen.
Het gaat uiteraard niet alleen om de gezelligheid deze avond, de whisky staat voorop! Maar als u nog niet zo bekend bent met het drinken van whisky is dit een ideale gelegenheid om verschillende soorten te proberen. Zo ontdekt u verschillende soorten smaak, kunt u zich ontplooien tot een ware whisky kenner en wordt u opgeleid tot whisky academicus.
Tijdens deze avond zal er ook een verrassingsgadget voor u klaarliggen, waardoor uw ervaring naar een hoger niveau getild zal worden. Het zal u helpen uw beleving te optimaliseren en zorgt voor een unieke ervaring.

De WhisCie zal binnenkort bekendmaken welke whisky's gedronken zullen worden, maar dit blijft nog even een geheim. Laat u al wel vast weten dat u erbij bent?

Update:
De whisky's zijn bekend:Glenfarclas 12

Dit is een zeer toegankelijke whisky uit de regio Speyside, die in 2006 tot beste fruitige whisky werd bekroond. Dat geeft ook al gelijk aan waar het in deze whisky om draait: verschillende fruittonen, die gecombineerd worden met andere zoete smaken als honing en toffee. Een klein vleugje rook zorgt voor een beetje pit en geheel wordt afgerond met een kruidige afdronk van kaneel, kruidnagel en sinaasappel.
Dalwhinnie 15
Deze whisky is een zeer smaakvolle Highland variant, die direct duidelijk maakt waarom deze regio zo geliefd is.Een combinatie van vanille, honing en walnoten, doorbroken met een licht scherpe smaak en een vleugje rook. Een echte aanrader, die uitblinkt in zijn simpliciteit.


X