Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Studentikoze donderdag

Studentikoze donderdag

Datum tot 
Locatie

Het is weer tijd voor flink wat studentikoziteit! Joepie! De StuDoCie heeft flink gebrainstormd, nagedacht, geslapen, en nog meer van dat soort dingen gedaan om leuke studentikoze ideeën te bedenken...

Het is weer tijd voor flink wat studentikoziteit! Joepie! De StuDoCie heeft flink gebrainstormd, nagedacht, geslapen, en nog meer van dat soort dingen gedaan om leuke studentikoze ideeën te bedenken. Met als resultaat dat er een episch evenement gaat plaatsvinden. Dit is uw kans om aan al uw studiegenoten te laten zien hoe vet leuk, gezellig en studentikoos de VGST is. Wij hebben er al superveel zin in! U komt toch ook?

Dus, laat u hier even weten of u naar de Studentikoze Maandag Donderdag komt?

Met studentikoze groet,
Amica Maan sr., Amica Maan jr. en Amice Maan (en in gedachten amice H.C. Maan)

15.00 Pannenkoeken eten op De Krater
16.00 Koningsspelen op het O&O plein
18.00 Vertrek voor het avondeten vanuit Enschede vanaf de campus (voor fietsers) of vanaf de Deurningerstraat (vlakbij de kerk van noord) (voor de lifters)

Het pannenkoeken eten spreekt voor zich, de Koningsspelen zullen allerlei studentikoze activiteiten zijn met onder andere een kleine fietsjes race. Het laatste punt zal ik nog iets verder toelichten.
De ultieme studentiekoze activiteit is namelijk LIFTEN! En daarom gaan we liftend naar onze eetlocatie. Een plek waar u bijna altijd langs komt met liften maar waarschijnlijk nog nooit binnen bent geweest: Frans Op Den Bult
Mocht u het nou niet aandurven om te gaan liften, of een beetje krap in de tijd zitten kunt u ook met de fiets hiernaartoe. Maar dit is natuurlijk de uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier uw angsten te overwinnen. Liften is hartstikke leuk namelijk!

Maar even wat praktische zaken. Het wordt helaas niet zulk mooi als waar mevrouw de Preases op hoopte in haar speech afgelopen donderdag. Desalniettemin wordt het alsnog supertof! Wij raden u aan om rekening te houden met het weer qua kleding. Warme kleren aantrekken is geen slecht idee, u kunt moet u jasje en dasje aantrekken! Verder is het handig als u uw zwemkleren meeneemt! We vertellen niet waar we heen gaan. Neemt u ook allen uw kleine fietsjes mee? U wordt na afloop niet thuis gebracht ... behalve misschien de vrouwen, in overleg met de Met-vrouwen-mee-naar-huis-fiets-commissaris.

X