Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Jaarthema-avond
Jaarthema-avond

Jaarthema-avond

Datum tot
LocatieOpstandingskerk - zonstraat 9, enschede maps
OrganisatieProCo

Op 1 mei is de vierde jaarthemalezing van dit jaar. Dirk-Jan Koch gaat spreken over het nut van internationale samenwerkingen. Info over de spreker: Dirk-Jan Koch (Amersfoort, 1980) promoveerde in 20...

Op 1 mei is de vierde jaarthemalezing van dit jaar. Dirk-Jan Koch gaat spreken over het nut van internationale samenwerkingen. Info over de spreker:

Dirk-Jan Koch (Amersfoort, 1980) promoveerde in 2009 cum laude aan de Radboud Universiteit op onderzoek naar de geografische keuzes van ontwikkelingsorganisaties.
Van 2004 – 2011 werkte Koch als diplomaat bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en op de Nederlandse ambassade in Kinshasa, Congo. Vervolgens werd hij Regionaal directeur West-Afrika van Search for Common Ground, waarna hij in 2014 terugkeerde naar het Ministerie van Buitenlandse Zaken als Speciaal gezant natuurlijke hulpbronnen.

Over zijn tijd in Congo heeft hij een boek geschreven. namelijk: De Congo codes. Dit boek neemt hij ook mee naar de jaarthemalezing en kunt u kopen voor maar 4 bier of 5 euro.

X