Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Zussen-kleding-ruil-avond
Zussen-kleding-ruil-avond

Zussen-kleding-ruil-avond

Datum tot 
LocatieImmanuëlkerk

Ha zussen, Wij hebben het idee opgevat om een zussenkleding-ruil-avond te organiseren. Hoewel het nog even weg is, willen we het wel alvast even onder de aandacht brengen, zodat u voldoende tijd hee...

Ha zussen,

Wij hebben het idee opgevat om een zussenkleding-ruil-avond te organiseren. Hoewel het nog even weg is, willen we het wel alvast even onder de aandacht brengen, zodat u voldoende tijd heeft om uw kledingkast door te kijken.

We willen onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers, kleding met elkaar ruilen. Denk aan kleding die anders toch maar ligt te verstoffen, of waarvan de kleur eigenlijk niet goed is, de maat niet goed of toch eigenlijk niet uw smaak is.

Neem deze kleding, schoenen, tassen en/of accessoires mee en maak er iemand anders blij mee. Alles wat u niet meer terug hoeft, wordt gedoneerd aan de kledingbank. Mocht u net uw kledingkast opgeruimd hebben of eigenlijk toch niets hebben om weg te geven, dan bent u alsnog welkom om te kijken of er iets voor u bij zit. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Het belooft een gezellige avond te worden, waarin we de onderlinge band kunnen versterken. Neemt u wat lekkers mee voor bij de koffie?
Waar? Immanuëlkerk
Wanneer? Maandag 23 april 2018 om 20.00 uur

Wij hopen u dan te kunnen verwelkomen!
Christel Haitsma en Hanneke Maan

ps. Dit is een activiteit samen met de vrouwen uit GKV Enschede-West

X