Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Kletsen met Christoph
Kletsen met Christoph

Kletsen met Christoph

Datum tot 
LocatieVrijhof, theatercafé

In navolging van 'Babbelen met Bram' zoals onze vroegere studentwerker het noemde, heeft onze nieuwe studentwerker 'Kletsen met Christoph'. Maak een afspraak met hem als u met hem wilt praten, of gewo...

In navolging van 'Babbelen met Bram' zoals onze vroegere studentwerker het noemde, heeft onze nieuwe studentwerker 'Kletsen met Christoph'. Maak een afspraak met hem als u met hem wilt praten, of gewoon wilt weten wie hij is, en wat hij voor de VGST zou kunnen betekenen.

Christoph schreef:

Hoi! Misschien ben je mij al eens ergens tegen gekomen binnen de vereniging of misschien nog niet, maar ik ben Christoph, studentenwerker van IFES binnen VGST (en Alpha en RSK). Dit houdt onder andere in dat ik jullie waarde senaat hier en daar wat ondersteun. ;) Ook ben ik er als studentenwerker graag voor jou. Bijvoorbeeld als je het leuk/chill lijkt om eens te kletsen over hoe het met je gaat, of bijvoorbeeld over het geloof. Ik heb godsdienst pastoraal werk gestudeerd en vind het erg leuk om met studenten (in vertrouwen) te kletsen, en mee te zoeken naar God of het te hebben over andere dingen die in je leven spelen. Daarnaast hou ik van koffie. Daarom ben ik donderdag 7 maart aanwezig op de Vrijhof om mee te kletsen (vanaf 2 uur). Hou je ook van koffie (of een andere vloeistof), van een goed gesprek over iets waar je mee bezig bent of zomaar, dan zie ik je graag! Stuur even een mailtje naar puevfgbcu?vsrf.ay om een tijd af te spreken. Even binnen komen lopen in het theatercafé en een praatje maken kan ook (wanneer ik niet al met iemand praat ;)). Tot dan of een andere keer binnen de vereniging!

X