Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Read it!

Read it!

Datum tot
LocatieKroeze Danne, Delden

De afgelopen tijd is er veel gepraat over Bijbelstudie en of en hoe het beter kan. Wat u heel concreet kunt doen om betere Bijbelstudie te bereiken is naar de Read it gaan.  Read it! is een...

De afgelopen tijd is er veel gepraat over Bijbelstudie en of en hoe het beter kan. Wat u heel concreet kunt doen om betere Bijbelstudie te bereiken is naar de Read it gaan. 

Read it! is een toerustingsconferentie voor kringleiders, kringcoördinatoren en kringleden, kortom: voor iedereen die geïnteresseerd is in het lezen van de Bijbel in kringverband. Tijdens deze conferentie kun je in de verschillende tracks meer leren over het leiden van een kring, het coachen van kringleiders en over de Bijbel lezen met vrienden. 

Read it! vindt plaats in De Kroeze Danne (Ambt Delden) van 7 t/m 9 september 2012. 

Om u extra aan te moedigen erheen te gaan krijgt u vanuit de VGST 25% korting. En dat is niet het enige, als u zich voor 15 juli inschrijft krijgt u ook nog eens 5 euro vroegboekkorting! Schrijf u hier in. Kijk ook voor meer informatie op deze pagna. 

Ik ben er zelf eerder geweest en ga waarschijnlijk dit jaar weer. Als u er vragen over heeft kunt u die ook aan mij (am. Haitsma) stellen, of hier op het forum.

X