Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ NSE Kerst Outreach

NSE Kerst Outreach

Datum tot
Locatie

Wil jij handen en voeten geven aan je geloof? Wil jij deze kerst iets betekenen voor iemand anders? Dan hebben wij jou nodig voor de Kerstoutreach! Wat gaan we doen? Samen met andere christeli...


Wil jij handen en voeten geven aan je geloof? Wil jij deze kerst iets betekenen voor iemand anders? Dan hebben wij jou nodig voor de Kerstoutreach!

Wat gaan we doen? Samen met andere christelijke jongeren uit Enschede gaan we de straten op om te laten zien wie Jezus is. Dit doen we niet alleen met woorden maar vooral met daden. We gaan zingen en spelletjes spelen bij een verzorgingstehuis en daarnaast bieden we mensen op straat aan om met hen te bidden. We zijn echter niet alleen in de stad aanwezig, maar ook op de campus! Daar doen we fiets- en computerreparaties en gaan we langs de huizen om aan te bieden de afwas te doen. Stuk voor stuk toffe projecten.

De Outreach is op woensdag 21 december. We zullen met een gezamenlijke maaltijd beginnen. Op deze site vind je alles wat je wilt weten over KerstOutreach 2011. Zorg dat je erbij bent!

X