Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Intro Schaatstraining

Intro Schaatstraining

Datum tot 
LocatieIJsbaan Twente
Facebookhttps://www.facebook.com/events/370856506326259/

Skeuvel schreef:Binnenkort organiseert de Skeuvel weer introtrainingen. Lijkt het jou leuk om te schaatsen, kom het dan een keer uitproberen! De introtrainingen zullen zijn op donderdag 11...

Skeuvel schreef:
Binnenkort organiseert de Skeuvel weer introtrainingen. Lijkt het jou leuk om te schaatsen, kom het dan een keer uitproberen! De introtrainingen zullen zijn op donderdag 11 oktober en donderdag 18 oktober en worden gehouden van 17.00 tot 18.10. De trainingen zijn geheel vrijblijvend en zullen plaatsvinden op IJsbaan Twente vlak bij het Twente stadion. Heb je geen schaatsen? Geen probleem! Schaatsen kan je gratis lenen! Geef je op door een mailtje te sturen naar secretatisatskeuvel.nl. Vermeld hierin op welke dag je wilt komen en of je schaatsen wilt lenen. Als je schaatsen wilt lenen zet dan ook even je schoenmaat erbij. 

In het kort: 

Wanneer: 11 & 18 oktober 
Hoe laat: 17.00 – 18.10 
Waar: IJsbaan TwenteAls u schaatsen leuk vindt kan ik u deze introtraining van harte aanbevelen. Zelf train ik normaal niet op donderdag maar volgende week 18 oktober maak ik voor u graag een uitzondering. Wie doet er mee? 

Om teleurstelling te voorkomen: het gaat hier echt om het schaatsen. Als u schaatsen op zich niet heel leuk vindt maar het vooral voor de gezelligheid leuk vindt om eens te doen kunnen we wel eens tijdens de vrije uren gaan schaatsen. Is ook leuk.

X