Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ AnticipaCie inspraakavond

AnticipaCie inspraakavond

Datum tot 
LocatieKelderder

Inspraakavond(en)  Zoals eerder aangekondigd is op 6 november de inspraakavond. Deze avond zal om 20:00 uur aanvangen in de Kelderder. Vanaf 19:45 uur zal er koffie zijn, met cake voor de eerste ...

Inspraakavond(en) 
Zoals eerder aangekondigd is op 6 november de inspraakavond. Deze avond zal om 20:00 uur aanvangen in de Kelderder. Vanaf 19:45 uur zal er koffie zijn, met cake voor de eerste twintig aanwezigen. Na afloop van het inhoudelijke gedeelte zal er een borrel zijn. 
Tijdens de avond wordt er gelegenheid gegeven om al uw vragen over het document te stellen. Dit is dan ook uw voorstudiemateriaal. 

Om dispuutleden die dinsdag niet aanwezig kunnen zijn tegemoet te komen, mogen zij maandag 5 november vanaf 20:30 uur langskomen op Vesper, om hun input te leveren en hun vragen te stellen. Van deze avond zal op dinsdag een samenvatting worden gegeven. 

Het wordt vast heel nuttig en gezellig. Tot volgende week!

Document 
Hierbij het beloofde lijvige document van de AnticipaCie over het voorstel tot verplaatsen van de senaatswissel. Leest u hetvooral zorgvuldig, want het is goed en belangrijk. 

Op de inspraakavond van 6 november gaan we dit bespreken, op de AV van 27 november zal er een voorstel over ingediend worden.

X