Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Amicaal feest VGSL
Amicaal feest VGSL

Amicaal feest VGSL

Datum tot 
LocatieBovenzaal van Lazaru's - Nieuwe Beestenmarkt 32 maps

Amicae amicique, Anno 2019 kunt u er haast niet meer omheen: het gaat niet zo goed met onze mooie planeet. Jarenlange vervuiling, bevolkingsgroei en gebruik van fossiele brandstoffen hebben haar geen...

Amicae amicique,

Anno 2019 kunt u er haast niet meer omheen: het gaat niet zo goed met onze mooie planeet. Jarenlange vervuiling, bevolkingsgroei en gebruik van fossiele brandstoffen hebben haar geen goed gedaan, en resulteren in enge dingen als klimaatverandering en stijging van de zeespiegel. Hier moet iets aan gedaan worden! Na het daverende succes van de klimaatspijbelaars kunnen wij als studenten natuurlijk niet achterblijven. Onder het mom van 'It's getting hot in here' willen wij u dinsdag 29 oktober voorgaan in deze strijd tegen klimaatverandering. Dus neem al uw amicae en amici mee naar Leiden om te protesteren! Kunnen we daarna fijn naar de Mac.

Het allereerste amicale feest van de VGSL zal vanaf 22.00 plaatsvinden in de bovenzaal van Lazaru's (Nieuwe Beestenmarkt 32). Dit is ongeveer 5 minuten lopen vanaf Leiden Centraal. Voor meer informatie kunt u terecht op ons facebook-evenement.

Wilt u blijven slapen? Stuur dan even een berichtje naar rkgrea?itfy.ay.

Ik zie u graag op 29 oktober!

Immer amicaal, namens commissie extern der VGSL 'Franciscus Gomarus',
Jolinde van Bergen

X