Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ MTB
MTB

MTB

Datum tot 
LocatieDe Bunker
OrganisatieSB

Heeft u even een break nodig tijdens het harde studeren? Nou, dat komt goed uit, want donderdag is het tijd voor ‘het net foute PVT MTB’. Dus haal uw sportschoenen en volleybalbroekjes maar uit de kas...

Heeft u even een break nodig tijdens het harde studeren? Nou, dat komt goed uit, want donderdag is het tijd voor ‘het net foute PVT MTB’. Dus haal uw sportschoenen en volleybalbroekjes maar uit de kast en kom donderdag naar deze MTB!

Misschien had u al wel gehoord dat we dit jaar per team €1000 willen ophalen voor het goede doel. Hier kunt u ook bij helpen! Tijdens de MTB kunt u ervoor kiezen om iets meer te betalen voor uw drinken, waarbij de winst allemaal naar het goede doel gaat. Hiervoor komt een extra rij op de streeplijst, dus u hoeft alleen maar in het goede rijtje te strepen. Het bier is dan maar €0,35 duurder.

Verder worden er broodjes hamburger gemaakt en kunt u speciaalbier krijgen, waarbij de winst dus ook weer voor het goede doel is. De broodjes hamburger zullen €1,50 per stuk kosten en de speciaalbiertjes kosten €2,00 per stuk. Dit kan uiteraard ook gewoon gestreept worden.

Wij hopen u natuurlijk allemaal vol enthousiasme te zien donderdag en hopen dat u veel eet en drinkt om geld op te halen voor het goede doel. Tot dan!

X