Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Thema-avond Heilige Geest en afscheid Bram
Thema-avond Heilige Geest en afscheid Bram

Thema-avond Heilige Geest en afscheid Bram

Datum tot 
LocatieRenatakerk - Brinkstraat 70 maps
OrganisatieC.S.V. Alpha

Waarde broeders, Dinsdag 27 juni organiseren wij als Vormingscommissie van Alpha in de Renatakerk een thema-avond die zal in teken staan van het afscheid van onze IFES stafwerker Bram van Putten. Dez...

Waarde broeders,

Dinsdag 27 juni organiseren wij als Vormingscommissie van Alpha in de Renatakerk een thema-avond die zal in teken staan van het afscheid van onze IFES stafwerker Bram van Putten. Deze avond zal beginnen om 20.00 uur met het zingen van een aantal nummer onder muzikale begeleiding. Bram zal vervolgens een praatje houden over het thema de Heilige Geest en zijn ervaringen omtrent dit thema. We willen VGST en RSK van harte uitnodigen voor deze avond.

Na het inhoudelijke deel van deze thema-avond zullen we afscheid nemen van Bram. Daarna is een naborrel op Flux, waar Bram ook bij zal zijn. Ook hier zijn jullie van harte voor van uitgenodigd.

In de bijlage is een poster voor deze avond te vinden. Ik hoop dat jullie deze avond actief te promoten om Bram om op die manier een waardig afscheid te geven. Ik zal zorgen dat jullie (waarschijnlijk via het Senaat) in ieder geval één uitgeprinte poster ontvangen (voor in de bestuurskamers bijvoorbeeld).

Ik hoop dat we vele broeders mogen verwelkomen de 27ste!

Met amicale groet,

Nick van den Berg
Promo en Penningmeester van de Vormingscommissie der C.S.V. Alpha

X