Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Najaarscongres VGS-Nederland
Najaarscongres VGS-Nederland

Najaarscongres VGS-Nederland

Datum tot
LocatieTU Kampen

Op 23 september zal er een najaarscongres plaatsvinden, als onderdeel van de TU-dag. Degenen die er vorig jaar bij waren vonden het mooi, hopelijk kunnen we dat dit jaar opnieuw bereiken met een wat g...

Op 23 september zal er een najaarscongres plaatsvinden, als onderdeel van de TU-dag. Degenen die er vorig jaar bij waren vonden het mooi, hopelijk kunnen we dat dit jaar opnieuw bereiken met een wat grotere groep leden van VGS-Nederland. Dit jaar hebben we namelijk écht iets om over door te praten en concreet mee aan de slag te gaan.


332728


Het programma bestaat uit een korte lezing waarna we vooral met elkaar willen doorpraten over hoe de vorming uit de verf komt binnen onze verenigingen aan de hand van het identiteitsdocument en het GOUD-model (Grond, Open Bijbel, Uitdiepen, Doorwerken). We kunnen onze nieuwe ideeën uitwisselen en van elkaar leren wat waardevol is en wat aanslaat bij onze studenten.

Zie voor meer informatie ook deze forumpost en dit identiteitsdocument

En wie weet vindt u het nog interessant om ’s middags een andere workshop te bezoeken en even rond te kijken bij de theologie opleidingen en hun bibliotheek en archieven. En als u een vroege vogel bent dan kan u eventueel nog de opening van de TU-dag bijwonen.

X