Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Live It!
Live It!

Live It!

Datum tot 
LocatieDe Betteld - Aaltenseweg 11, Zelhem maps
OrganisatieIFES
Facebookhttps://www.facebook.com/events/1743466062379732/

Jezelf staande houden in de huidige maatschappij is niet altijd even makkelijk. Je wilt presteren, relaties onderhouden en christen-zijn uitstralen. Je wilt voldoen aan verwachtingen van jezelf, maa...

Jezelf staande houden in de huidige maatschappij is niet altijd even makkelijk. Je wilt presteren, relaties onderhouden en christen-zijn uitstralen. Je wilt voldoen aan verwachtingen van jezelf, maar misschien ook wel vooral aan die van anderen. Angst om niet te kunnen voldoen aan die verwachtingen kan op allerlei manieren de kop op steken. Misschien ervaar je stress, bezwijk je bijna onder de prestatiedruk of ben je vooral bezig om leuk gevonden te worden door anderen.

In de Bijbel lezen we dat Gods liefde angst uitdrijft, maar wat betekent dit voor ons persoonlijk?
Sprekers Jurjen ten Brinke, Jack Nugter en Almatine Leene zullen met ons aan de hand van het Bijbelboek Daniël nadenken over het kennen van God in roerige tijden en waarom de bevrijding van angst zo’n impact heeft op ons leven. We gaan ontdekken hoe we fearless mogen zijn en met deze houding Gods bevrijdende liefde aan anderen kunnen laten zien.

Meer informatie en inschijven: https://www.ifes.nl/activiteiten/conferenties/live-it


345796

X