Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Lustrumreis
Lustrumreis

Lustrumreis

Datum tot 
LocatiePraag, Tsjechië
OrganisatieTravelCie

We gaan op reis! U hoort het goed, we gaan op reis! Gaaf! Ik wil mee, waar kan ik me inschrijven? U kunt zich hier inschrijven. U heeft hiervoor de tijd tot 3 november. Onze tip: wacht hier niet mee...

We gaan op reis! U hoort het goed, we gaan op reis!

Gaaf! Ik wil mee, waar kan ik me inschrijven?
U kunt zich hier inschrijven. U heeft hiervoor de tijd tot 3 november. Onze tip: wacht hier niet mee en doe het zo snel mogelijk. Zo wordt u straks niet gebeld en weten wij eerder hoeveel mensen er mee gaan. Ook als u nu al weet dat u niet mee wilt vragen we u de enquête in te vullen.

Voor wie is deze reis?
Iedereen die op dit moment lid of introducee van de VGST is, is van harte uitgenodigd. Ook reünisten die in de afgelopen 5 jaar lid-af zijn geworden zijn van harte welkom.

Waar gaat de reis naartoe als ik vragen mag?
We gaan naar Praag. Zoals Wikipedia (2017) mooi weet te verwoorden:

Praag, [ˈpraɦa], is de hoofdstad en grootste stad van de Centraal-Europese republiek Tsjechië. (...) Praag wordt als een van de mooiste steden van Europa beschouwd en het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De Gouden Stad, zoals een van de bijnamen van Praag luidt, ligt aan de rivier de Moldau.

Hoe gaan we die kant op?

Dat is nog even de vraag. Vast staat wel dat we over de weg gaan. Wanneer er genoeg inschrijvingen zijn gaan we een touringcar regelen, anders gaan we met 9-persoonsbusjes.

Hoe lang gaan we weg?
We vertrekken op vrijdag 23 februari en we hopen op dinsdag 27 februari weer terug te komen, voor PVT dus! We proberen op vrijdag zo vroeg mogelijk te vertrekken, zodat we zo vroeg mogelijk in Praag zijn. Wel houden we natuurlijk rekening met eventuele tentamens die u op vrijdag nog heeft.

Wat gaan we doen?
We proberen om een zo breed mogelijk aanbod aan activiteiten aan te bieden: een mix van cultuur en natuur. Zo hopen we een excursie naar Theresienstadt te organiseren, dat is een concentratiekamp in Tsjechië. Ook zouden we naar de sazava-vallei kunnen gaan om te klimmen/abseilen of raften. Misschien wordt er zelfs wel een bierproeverij georganiseerd. In een later stadium kunt u zich hiervoor inschrijven. Overigens zijn we ook van plan om activiteiten te organiseren die geen geld kosten hoor, mocht u zich daar zorgen om maken.

Oke, ik ben overtuigd! Waar kan ik me inschrijven?
U kunt zich (nog steeds) hier inschrijven.

338487

Bestanden

X