Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Jaarthema-avond
Jaarthema-avond

Jaarthema-avond

Datum tot 
Locatiebethelkerk - Jan Harm Boschstraat 30, 7513 ZL Enschede maps
OrganisatieProCo

Op de eerste woensdag van in de lustrum weken vind de laatste lustrum-jaarthemalezing plaats. De RSK heeft dit jaar ook lustrum daarom gaan we samen de intellectualiteit vieren. We beginnen met een ma...

Op de eerste woensdag van in de lustrum weken vind de laatste lustrum-jaarthemalezing plaats. De RSK heeft dit jaar ook lustrum daarom gaan we samen de intellectualiteit vieren. We beginnen met een maaltijd om 18:00 en de lezing begint om 20:00, Na de lezing is er tijd voor een borrel in de kelderder samen met onze broeders. Hier Kunt u zich inschrijven voor de maaltijd. De locatie is nog onbekend. De rest kunt u lezen op de poster. hetgeen gemaakt door Ama. Verheijen

De ProCo heeft er zin in en belangrijker de spreker heeft er zin in. U kent hem vast (pauze) niet. Daarom stelt Danny zich graag voor:

Ik ben 51 jaar, gelukkig getrouwd met Hanneke, 2 zonen van 26jr en een dochter van 24.

Ruim 25 jr geleden begonnen als monteur bij Riedel en daar vertikaal ontwikkeld. Daarna de overstap naar ABB als maintenance management consultant om horizontaal, over verschillende industrie├źn en culturen heen verder te groeien. Binnen ABB overgestapt naar Full Service wat later Quant is geworden. Hier was het product het overnemen en transformeren van onderhoudsdiensten en bij klanten aansluiten als partners in productiviteit. Hierin diverse internationale en nationale functies bekleed. Nu zelfstandige om in mijn vakgebied verder te gaan met mijn persoonlijke missie. Die missie is over de jaren gegroeid en steeds scherper geworden. Leading people to make a difference. Ik geloof dat, ook in een technische omgeving de mensfactor van groot belang is en blijft.

Op gegroeid met God heb ik mogen leren vallen en opstaan in het leven. In alles wat ik doe heeft God een bepalende invloed. Mijn beeld van God heeft relatie als belangrijk kenmerk en dit bepaald tevens mijn mensbeeld.

Het lijkt me geweldig met jullie mijn ervaringen te delen waarin mijn idee van christen zijn in alles dus ook ons werk centraal staat. Ik wil daarbij naast de bijbel, gebruik maken van modellen die we in de maintenance management techniek gebruiken. Mijn streven zal zijn om een interactieve karakter te geven aan de avond.

Tot in de lustrumweken!

X