Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Bescheiden borrel met belachelijk veel alcohol
Bescheiden borrel met belachelijk veel alcohol

Bescheiden borrel met belachelijk veel alcohol

Datum tot
LocatieHet Kippenhok - Rembrandtlaan 139 maps

Amicae amicique, Oudjaarsdag is een dag om stil te staan bij wat u het afgelopen jaar allemaal heeft beleeft, en te beseffen hoe rijk u eigenlijk wel niet gezegend bent. Het is tevens een moment om...

Amicae amicique,

Oudjaarsdag is een dag om stil te staan bij wat u het afgelopen jaar allemaal heeft beleeft, en te beseffen hoe rijk u eigenlijk wel niet gezegend bent. Het is tevens een moment om stil te staan bij wat u allemaal van plan bent in het nieuwe jaar, heeft u goede voornemens, of ziet u juist ergens tegenop? Allemaal goede vragen, en het is belangrijk om hierbij stil staan. Maar oudjaarsdag is natuurlijk vooral een dag waarop u helemaal naar tering gaat, en daar wil het Kippenhok (tevens bekend als 'Dé CoolKast') u bij helpen! Daarom organiseren wij weer een feestje, of nouja feestje, het is meer een bescheiden borrel met belachelijk veel alcohol en wat frisjes voor amice Lassche en soortgenoten. Het gaat enorm mooi worden, amice Timmermans heeft alvast illegaal vuurwerk ingeslagen, we hebben d.v. bier van de tap en er zijn al prominente namen als Jørries, Timmermans en Appelman bevestigt.

We gaan direct na de kerkdienst los zodat wij samen met u het nieuwe jaar in kunnen knallen. Ergens rond half 1 gaan we richting de kelderder om daar banken in brand te steken, daar hoort u binnenkort vast meer over. Iedereen is welkom, ook uw aanhang, schoonmoeder en zelfs de aanhang van uw aanhang. Tot de 31e!

X