Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Open filosofieavond

Open filosofieavond

Datum tot 
LocatieHerinckhove
OrganisatieSofie

Deze avond zullen we het hebben over politieke filosofie, een tak van de filosofie waar de vraag hoe richten we onze overheid in? centraal staat. Vragen als: Waarom hebben we eigenlijk een overheid? W...

Deze avond zullen we het hebben over politieke filosofie, een tak van de filosofie waar de vraag hoe richten we onze overheid in? centraal staat. Vragen als: Waarom hebben we eigenlijk een overheid? Wat zijn de taken van de overheid? Wanneer doet de overheid haar taken niet meer goed? komen allemaal langs, waarna we deze vragen en onze mogelijke antwoorden daarop zullen proberen toe te passen op onze geliefde ChristenUnie, aan de hand van het kernprogramma van de CU. Dit kernprogramma vindt u in de bijlage en beschrijft kort waar de ChristenUnie voor staat. Vooral de eerste 5 punten zijn belangrijk, dus tot en met Ons bestuurlijk bestel. Goed voorbereidingsmateriaal dus, maar natuurlijk niet verplicht.

Hopelijk zien we u dan!


PS: als u nu al gaat steigeren omdat wij grefo's lekker gaan kwijlen over de ChristenUnie, het staat u natuurlijk vrij om ook een ander verkiezingsprogramma mee te nemen.

X