Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Drink-een-fles-whisky-en-ga-niet-weg-voor-die-leeg-is avond IV
Drink-een-fles-whisky-en-ga-niet-weg-voor-die-leeg-is avond IV

Drink-een-fles-whisky-en-ga-niet-weg-voor-die-leeg-is avond IV

Datum tot 
LocatieBabykamer
OrganisatieWhisCie

Zet dit alvast in uw agenda, en geef aan dat u erbij bent. Ook de whisky's zijn nu bekend! Cragganmore 12 Dit is een heerlijke zoete whisky, die toch complex genoeg is om van te genieten. Laat u ve...

Zet dit alvast in uw agenda, en geef aan dat u erbij bent.

Ook de whisky's zijn nu bekend!

Afbeeldingsresultaat voor cragganmore 12
Cragganmore 12
Dit is een heerlijke zoete whisky, die toch complex genoeg is om van te genieten. Laat u verassen door de smaken van honing, amandelen en bramen. Staat daarnaast ook bekend om de lichtelijk scherpe afdronk, zodat het niet een zoetigheid bom is.

Afbeeldingsresultaat voor glenmorangie 10


Glenmorangie 10
Een van de lichtere whisky’s qua kleur, maar zeker niet qua smaak! Proef een combinatie van karamel, vanille en fruit, afgerond met een subtiele houtsmaak. Perfect voor het begin van de avond of om te wennen aan de smaak van whisky als u niet zo’n ervaren whiskydrinker bent.

Afbeeldingsresultaat voor aberlour 10
Aberlour 10
Een echte Speyside whisky, wat dus betekent dat u volop fruit kunt ontdekken in deze whisky. Een tikkie minder hout dan vergelijkbare Highland whisky’s, maar nog steeds voldoende om het spannend te houden. Al met al een mooie ronde whisky en dus echt eentje die u een keer geproefd moet hebben.

X