Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ YAY- WE-ZIJN-ALLVIER-JARIG-GEWEEST-feestje
YAY- WE-ZIJN-ALLVIER-JARIG-GEWEEST-feestje

YAY- WE-ZIJN-ALLVIER-JARIG-GEWEEST-feestje

Datum tot
LocatieKippenhok
OrganisatieVerjaardagsboiiz

Lieve VGST’ers, Het bijna afgelopen jaar is een bewogen jaar voor ons geweest. Amice Y◕ries heeft het Kippenhok ingeruild voor Heinz waardoor de amici Appelman en Timmermans nu niet meer elke 5 m...

Lieve VGST’ers,

Het bijna afgelopen jaar is een bewogen jaar voor ons geweest. Amice Y◕ries heeft het Kippenhok ingeruild voor Heinz waardoor de amici Appelman en Timmermans nu niet meer elke 5 minuten hoeven te verantwoorden waarom ze al dan niet gelukkig zijn. Amice Timmermans heeft een baan gekregen in het ICT-beheer maar weet nog steeds niet waarom ons internet nog steeds zo kut is, amice Smilde heeft dit jaar al meerdere keren in één keer de weg naar huis gevonden na een avondje sociëteit, amice Appelman is voor het eerst in 9 jaar weer eens naar Aspen gegaan EN WE ZIJN ALLEVIER JARIG GEWEEST!!!

Daarom organiseren we op 31 december een feestje. En dat is niet zomaar een feestje. Nee, het is het nu al legendarische YAY- WE-ZIJN-ALLEVIER-JARIG-GEWEEST-feestje. U bent de hele dag welkom op het kippenhok, maar we hebben liever dat u vanaf een uurtje of 8 onze kant op komt, vanaf dan worden we gezellig. Omdat het allemaal wel wat geld kost willen we u vragen om een kleine bijdrage te leveren in de vorm van een goed humeur, dan doen we het niet voor niets.

X