Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Week van Gebed 6
Week van Gebed 6

Week van Gebed 6

Datum tot 
LocatieEvangelische gem. Enschede - Heidestraat 9 maps
OrganisatieWeek van Gebed

Deze week is van 21 januari tot en met 26 januari de week van gebed. Dit is een nationale en zelfs internationale week van gebed, die ook breed wordt ondersteund door de kerken in Enschede. Tijdens de...

Deze week is van 21 januari tot en met 26 januari de week van gebed. Dit is een nationale en zelfs internationale week van gebed, die ook breed wordt ondersteund door de kerken in Enschede. Tijdens de avonden zullen wij een reis door het Onze Vader maken o.a. door middel van zes inspirerende filmpjes van de Prayer Course van Alpha Nederland (https://www.alphanederland.org/prayercourse) om daarna je gebedsleven te verdiepen met aanbidding en gebed in stijl van de kerk waar de avond wordt gehouden.

Studenten en scholieren zijn voor deze week dan ook van harte uitgenodigd om ook deel te nemen. Met name op zaterdag 26 januari, 20:00, is er een speciale gebedsavond, die georganiseerd is voor én door jongeren. Wij moedigen jullie van harte aan om juist bij deze avond aan te sluiten. De avond zal beginnen om 20:00 met een inloop vanaf 19:30 en eindigt naar verwachting om 21:30. Stel je kunt zaterdag helaas niet, dan kun je uiteraard ook aansluiten bij één van de andere avonden, die ook telkens om 20:00 zullen beginnen. Zien wij jou tijdens deze bijzondere week van gebed? Hopelijk tot ziens!

X