Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Workshop Happening

Workshop Happening

Datum tot 
LocatieBastille vergaderzaal 4

Wanted: spelers happeningteam!   11 februari is het alweer zover: tijdens de Broederweek zal in het Atrium de Happening worden gespeeld! Wil jij het happeningteam versterken en een super...

Wanted: spelers happeningteam!

 

11 februari is het alweer zover: tijdens de Broederweek zal in het Atrium de Happening worden gespeeld! Wil jij het happeningteam versterken en een supergave tijd beleven?!

 

Wat is de happening?

Een happening is een theaterstuk, lezing en een borrel, bedoeld om je niet-gelovige huisgenoot, klasgenoot of vriend(in) mee naar toe te nemen. De voorstellingen zijn herkenbaar, humoristisch, actueel, verrassend en geschreven en geregisseerd door professionele theatermakers.

 

Wat er wordt er van je verwacht?

We repeteren 2 volle dagen en je bent tijdens de voorstellingsdag ook beschikbaar. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je de vereniging enthousiasmeert voor de visie en doelstelling van de happening. Als je lid bent van het team, hoef je niet meer in een commissie en hoef je nooit te vergaderen ;-)

 

Lijkt het je wat: spelen voor een volle zaal, super veel lol hebben tijdens repetities, je grenzen verleggen, beter worden in acteren, laten zien hoe relevant het christelijk geloof is?

Reserveer dan maandagavond 14 december vanaf 19.00u in je agenda! Op deze avond geven Maarten en/of Inez van NSV spelopdrachten en informatie over de happening en kun je kijken of acteren wat voor je is. Een leuke avond wordt het zeker! Zorg dat je erbij bent! Opgeven kan bij amica Petter

 

Wat? Workshop en informatie over de Happening

Wanneer? Maandagavond 14 december

Hoelaat? Vanaf 19:00u

Waar? Bastille vergaderzaal 4

Opgeven? Bij amica Petter

X