Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Trefavond NSE

Trefavond NSE

Datum tot 
LocatieSoci√ęteit Tex

Komende dinsdag is de VGST uitgenodigd op de trefavond van NSE. Leuk! En ik kan het weten want ik heb er wel eens een bezocht. En er zijn wel meer VGST'ers die daar over kunnen meepraten. En dit ke...

Komende dinsdag is de VGST uitgenodigd op de trefavond van NSE. Leuk! En ik kan het weten want ik heb er wel eens een bezocht. En er zijn wel meer VGST'ers die daar over kunnen meepraten. En dit keer is het extra tof om heen te gaan want Willem Ouweneel komt spreken over de relevantie van ons geloof, en het is natuurlijk wel interessant om eens te horen wat het nu eigenlijk uitmaakt dat we christenen zijn.

De avond begint om 18:00 uur met een maaltijd, waar we ook van harte voor zijn uitgenodigd, wel wordt een bijdrage van ongeveer 3 euro per persoon gevraagd. Na de maaltijd is er koffie en thee, en om 20:00 uur zijn er wat mededelingen en zingen met een bandje, en dan begint de lezing, die ongeveer een uur zal duren, en de avond wordt afgesloten met een borrel.

Als u mee wilt eten kunt u zich hier opgeven, en onder die link kunt u ook alle informatie nog een keer op een andere manier bekijken.

X