Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Wijnproefavond Cauvin

Wijnproefavond Cauvin

Datum tot 
LocatieKelderder

Disputeren is natuurlijk veel meer dan het koesteren van eeuwige wijsheden en het gezamelijk er op voort bouwen. Disputeren is tevens een gezellig samen-zijn, gevoed door diverse verlichtende spijzen ...

Disputeren is natuurlijk veel meer dan het koesteren van eeuwige wijsheden en het gezamelijk er op voort bouwen. Disputeren is tevens een gezellig samen-zijn, gevoed door diverse verlichtende spijzen en dranken.

Zo ook het theologisch dispuut der VGST: Cauvin. Onder de officieuze zinspreuk “du pain, du vin et du Cauvin” presenteren wij u in het kader van het derde lustrum van het dispuut, vol trots en vreugde: de Cauvin wijnproefavond!

Onder begeleiding van deskundige vinologen hopen de dispuutsleden met ú veel te mogen leren over het rode (roze of witte) goud. Verschillende druifsoorten en hun eigenschappen en het vervaardigingsproces zullen de revue passeren. En uiteraard leren we de rituelen van het wijnproeven, welke we uiteraard vervolgens gaan praktiseren op 7 verschillende wijnen. Er worden ook bijpassende hapjes verzorgd.

  Wanneer? 30-09-2010 (vrije donderdag)

  Waar? De Kelderder

  Hoe laat? Om 20:00 u. gaan we echt van start! Het wordt door de begeleidende vinologen erg op prijs gesteld als we dan echt kunnen beginnen. Wees dus op tijd!

  Kosten? €11,- p.p.

  Inschrijven: via http://www.vgst.nl/?m=FormGenerator&s=FillIn&formId=223 (tot maandag, 12:00 u.) of op de inschrijflijsten op de Jaarvergadering.

  Max. aantal deelnemers: 25; wees er dus snel bij!!!

X