Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Toerustende avond Passion Week
Toerustende avond Passion Week

Toerustende avond Passion Week

Datum tot
LocatieImmanuelkerk

Of u nou vrijwilliger bent bij de Passion Week of niet, deze avond is voor iedereen. Er zullen twee workshoprondes zijn waarin u kunt kiezen uit meerdere workshops. Alle workshops zijn in het Nederlan...

Of u nou vrijwilliger bent bij de Passion Week of niet, deze avond is voor iedereen. Er zullen twee workshoprondes zijn waarin u kunt kiezen uit meerdere workshops. Alle workshops zijn in het Nederlands. Zo wordt u deze avond toegerust in het delen van uw geloof in het algemeen en zo nodig ook in het helpen bij de Passion Week.

Mocht u nog voetbal willen kijken, dan kan dat. Dan pakt u gewoon alleen de eerste workshopronde mee.

Workshops:
The aftermath (Pieter Cnossen, oud-VGST'er)
Hoe helpen we mensen die geïnteresseerd zijn (geworden) in meer van God maar niet weten hoe ze moeten beginnen?

I wanna flyer away (Nick van den Berg, PasCie)
Flyeren wordt vaak gezien als een nare taak. Het is opdringerig, vervelend, irritant en komt altijd slecht uit. Iemand wil tijd van je terwijl jij die niet hebt. Flyeren voor de Passion Week is echter een ander verhaal. Je hoeft niet iets van diegene en bent niks aan het verkopen. Tijdens het flyeren heb je juist iets te bieden, iets te geven aan de ander. Deze workshop geeft duidelijke, praktische handvatten over hoe je dit (het beste) doet.

Lastige vragen (Christoph Westerkamp, Studentwerker)
Hoe beantwoord je lastige vragen over je geloof?

Evangelie delen (Arnt Vollmar, Alpha)
Hoe deel je het goede nieuws?

Excite to invite (Mark Wolters, NSE)
Heb je studiegenoten en vrienden die je het gunt om God te kennen? Hoe nodig je hen uit voor de Passion Week? De workshopleider kan hier uit eigen ervaring over vertellen.

X