Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Open dag

Open dag

Datum tot 
LocatieEnschede
Facebookhttp://www.facebook.com/event.php?eid=184731328234771

Donderdag 31 maart 2011 is het weer zover, een gezellige avond in Enschede om kennis te maken met de VGST en met andere geïnteresseerden tijdens de Open Dag van de VGST. Tijdens deze avond...

Donderdag 31 maart 2011 is het weer zover, een gezellige avond in Enschede om kennis te maken met de VGST en met andere geïnteresseerden tijdens de Open Dag van de VGST.

Tijdens deze avond kun je op een prettige en relaxte manier kennis met het studentenleven. Het programma zal rond 17:00 aanvangen (bij aankomst op Centraal Station Enschede) en bestaat ondermeer uit een rondleiding door het centrum van Enschede, eten met elkaar en als afsluiter natuurlijk een uitstekende avond op onze soos.

Alles kan geregeld worden, zoals afhalen op het station, later komen, eerder weggaan, overnachten in Enschede en wat je maar meer zou willen.

Mocht je niet kunnen op de open dag, dan ben je op andere momenten ook altijd welkom. Je kunt altijd een keer ergens mee-eten en een slaapplaats regelen is geen probleem. Je mist dan wel de open dag, het contact met mogelijk toekomstige jaargroepsgenoten, en je zult minder leden tegenkomen.

Voor opgave en updates: mail naar cebzbpvr?itfg.ay 

Last-minute opgeven vinden we geen probleem, we zijn immers studenten.

Studiekeuze?

Voor Universiteit: http://www.bachelor.utwente.nl/opleidingen/
Voor HBO: http://www.saxion.nl/studiezoekers/opleidingen/alles

De VGST is sowieso de meest veelzijdige studentenvereniging van Enschede. Elke donderdagavond is er soos waar gezellig met elkaar gekletst kan worden met een biertje of fris. Daarnaast is er elke twee weken Bijbelstudie en themagroep. Bij themagroep verdiep je je met een aantal personen in een interessant onderwerp en dat kan
van alles zijn, dit hoeft dus niets te maken te hebben met het christelijk geloof. Ook heeft de VGST een heleboel acties en activiteiten, zoals een gala, een kleinkunstavond, een congres en nog veel meer.

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie, mail of bel gerust! We horen graag van je!

Groeten vanuit Enschede,

Annelies Mol
cebzbpvr?itfg.ay
06 16033450

Ga je niet in Enschede studeren? Kijk dan voor andere bij VGS-Nederland aangesloten verenigingen op VGS-Nederland.nl.

X