Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Read It! 2019 - Facing Jesus
Read It! 2019 - Facing Jesus

Read It! 2019 - Facing Jesus

Datum tot 
LocatieDe betteld

De echte goede borrels tot diep in de nacht, de oprechte vraag toen je het moeilijk had of die blik terwijl je dacht dat je er helemaal alleen voor stond. Écht contact waarbij we elkaar zien en sprek...

De echte goede borrels tot diep in de nacht, de oprechte vraag toen je het moeilijk had of die blik terwijl je dacht dat je er helemaal alleen voor stond. Écht contact waarbij we elkaar zien en spreken, dat is waar we zo vaak behoefte aan hebben.

De meeste tijd zijn we bezig met onze studie, sociale media, oppervlakkige gesprekken. In hoeverre zijn we echt verbonden met elkaar? Zien wij anderen wel echt? Er zullen altijd wel momenten blijven van eenzaamheid, schaamte of twijfel in ons leven. Waar kunnen we de mogelijkheid vinden om te vragen hoe het écht met iemand gaat?

Dit weekend is gericht op Gods woord. Deze Read-It! duiken we de bijbel in voor de ontmoetingen die Jezus had met de mensen die Hij tegenkwam. Hij neemt echt de tijd voor andere mensen. Hij kijkt en ziet ze staan. Facing Jesus gaat over wat een echte ontmoeting met Jezus doet. Wat gebeurt er als we de verbinding met Jezus en met elkaar maken?

Meld je nu aan op ifes.nl/readit met vroegboekkorting tot en met 31 juli.

6-8 september, de Betteld

We zien je daar!

Read it! commissie 2019

X