Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Rondleiding bierbrouwerij Rigtersbier
Rondleiding bierbrouwerij Rigtersbier

Rondleiding bierbrouwerij Rigtersbier

Datum tot 
LocatieRigtersbier - Alsteedseweg 38, 7481 RW Haaksbergen maps
OrganisatieAm. Volk

Tijdens het novitiaat kreeg ik een mailtje van bierbrouwerij Rigtersbier met een bijzondere vraag. Zij wouden graag een foto die ik een aantal jaar geleden had gemaakt, gebruiken voor op het etiket va...

Tijdens het novitiaat kreeg ik een mailtje van bierbrouwerij Rigtersbier met een bijzondere vraag. Zij wouden graag een foto die ik een aantal jaar geleden had gemaakt, gebruiken voor op het etiket van een nieuw biertje van hen.
Nou heb ik kunnen regelen dat wij met een groep een rondleiding (met proefglas) mogen krijgen in hun brouwerij, voor slechts €5,-.

Rigtersbier brouwt sinds 2011 en sinds augustus 2015 heeft de brouwerij een eigen brouwinstallatie bij Erve de hoge Esch in Buurse. In 2015 werd er iedere twee weken 1.000 liter bier gebrouwen. En in 2017 wonnen ze de Brussels Beer Challenge. Inmiddels hebben ze al een redelijk groot assortiment met diverse biertjes. Waaronder binnenkort de Buurse Bock met mijn foto op het etiket:
366685

PS. Als u zich nog niet had opgegeven via de enquête is dat niet heel erg, u kunt zich alsnog opgeven door op 'Aanwezig D.V.' te klikken. Het minimum van 20 hebben we al bereikt.


X