Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Open dag 2
Open dag 2

Open dag 2

Datum tot 
LocatieJitsi.org
OrganisatiePromoCie

Vrijdag 26 juni is alweer de tweede open dag van de VGST! Deze zal dit jaar (helaas) online gehouden worden. De avond zal gevuld worden met een pubquiz en afsluitend een online sociëteit. De pubquiz z...

Inschrijving open dag 26 juniPromoCie 2019-202026-06-2020
Inschrijving open dag 26 juniGebruikers26-06-2020
Vrijdag 26 juni is alweer de tweede open dag van de VGST! Deze zal dit jaar (helaas) online gehouden worden. De avond zal gevuld worden met een pubquiz en afsluitend een online sociëteit. De pubquiz zal gehouden worden in teams van zo'n 4-6 mensen. De indeling van de teams wordt later bekend gemaakt. Tijdens de sociëteit gaan we in groepjes gezellig chillen. Na een bepaalde tijd worden de groepen gewisseld zodat je met zoveel mogelijk mensen kan praten. Ook deze indeling wordt later nog bekend. De avond begint om 20.30. Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Dan kun je je opgeven via dit formulier!

De teamindeling is bekend! De dikgedrukte namen zijn de teamleiders. Zij kunnen een jitsi, of discord groep aanmaken en deze delen met hun teamgenoten. Er zal één algemene Jitsi zijn waar iedereen in kan. Hier zullen de vragen worden gesteld die via Kahoot beantwoord kunnen worden. Elk team kan via 1 apparaat hun antwoord doorgeven.

Na de pubquiz is het tijd voor sociëteit. De indeling van de verschillende rondes volgt nog.

X