Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Do It!

Do It!

Datum tot 
Locatie - Singelkerk, Wittevrouwensingel 28, 3581 GC Utrecht maps

Studeren in het buitenland - Do It! 7 maart Ga je in het buitenland studeren? Van harte welkom op onze trainingsdag Do It! op 7 maart a.s. in de Singelkerk in Utrecht. We denken met elkaar na over ...

Studeren in het buitenland - Do It! 7 maart

Ga je in het buitenland studeren? Van harte welkom op onze trainingsdag Do It! op 7 maart a.s. in de Singelkerk in Utrecht. We denken met elkaar na over Gods uitnodiging aan jou om deze tijd samen met Hem door te brengen. Je hoort over cultuurverschillen, de befaamde culture shock, maar ook over de belangrijke maar niet zo bekende reverse culture shock als je weer terug komt. Hoe kun je reizen als een pelgrim en niet alleen als een toerist op jacht naar mooiste plaatjes voor je Insta? Dat gaan we alvast oefenen!
Kortom, het wordt een gezellige, leuke en leerzame dag waar je ook internationale studenten kunt ontmoeten (misschien wel uit het land waar jij naar toe gaat...). Het is helemaal gratis en je krijgt ook nog eens een lekkere lunch én het gloednieuwe Study abroad handbook met interessante informatie voor jouw tijd in het buitenland.


Wanneer: 7 maart 2020
Waar: Singelkerk, Wittevrouwensingel 28, 3581 GC Utrecht
Tijd: 10.00u - 16.30u
Kosten: gratis
Aanmelden via de website (https://ifes-ism.nl/national-activities/do-it/sign-up)


See you there!

X