Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Amicaal feest VGSU
Amicaal feest VGSU

Amicaal feest VGSU

Datum tot 
LocatieK-sjot - Oudegracht aan de Werf 157, 3511 AK, Utrecht maps
OrganisatieVGSU
Facebookhttps://www.facebook.com/events/2536020253323461/

VGSU schreef: Met mijn familie heb ik de traditie om elk jaar rond december naar de nieuwste star wars film te gaan. De groepsapp gaat los wanneer de datum vrijkomt van de film. De datum wordt geprik...

VGSU schreef:
Met mijn familie heb ik de traditie om elk jaar rond december naar de nieuwste star wars film te gaan. De groepsapp gaat los wanneer de datum vrijkomt van de film. De datum wordt geprikt en stoelen worden gereserveerd. Op de avond zelf wordt de popcorn, bier en frisdrank ingeslagen en de 3D brillen worden op de neus gezet. De avond is nog niet voorbij wanneer de film is afgelopen, want dan start de evaluatie van de nieuwste film. Ik zeg u het altijd een groot feest om met dit gezin film te kijken. Maar pas op, want als u uw kennis niet paraat heeft kunt u de gesprekken, die soms volledig uit teksten van films bestaan, niet volgen.

Bij deze wil ik u en uw vereniging uitnodigen met ons weer terug te wanen naar het universum. Waar de planeten en sterren een stuk dichterbij staan dan vanaf de aarde. Het feest vindt plaats op 10 maart 2020 in Utrecht in onze bekende locatie K-sjot.

Het thema kunt u vast al raden, maar het is Star Wars. Gaat u zich voegen bij de darkside of voelt u zich meer thuis bij the force. Die keuze ligt geheel bij u, maar komt u het vooral persoonlijk vertellen op 10 maart welke kant u heeft gekozen.

Belangrijke zaken:
-ID kaart meebrengen
-Bier 1,50
-Leeftijd 18+

X