Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Lead-It dag

Deze activiteit is geannuleerd.

Lead-It dag

Datum tot 
LocatieDe opstandingskerk in Houten - Het Kant 1, Houten maps
OrganisatieIFES

Bij deze wil ik jullie van harte uitnodigen voor de eerste Lead-It dag op zaterdag 4 april. Het zal plaatsvinden op de locatie waar de vorige ALV plaatsvond, de Opstandingskerk in Houten (Het Kant 1),...

Bij deze wil ik jullie van harte uitnodigen voor de eerste Lead-It dag op zaterdag 4 april. Het zal plaatsvinden op de locatie waar de vorige ALV plaatsvond, de Opstandingskerk in Houten (Het Kant 1), naast station Houten. We beginnen om 10.00 uur en zijn rond 16.00 uur klaar. Deelname is gratis en lunch is inbegrepen.

De dag zal in het teken staan van 'christelijk leiderschap'. Twee bestuursleden en een voormalig commissielid van de Live-It zullen hierbij spreken over hun persoonlijke ervaring met leidinggeven in verschillende situaties. Naast dat zij vertellen over hun persoonlijke ervaringen, zullen jullie aan de slag gaan met werkvormen om het praktisch te maken voor jezelf en jouw bestuur.

De drie sprekers zijn:

  • Diana van der Stelt (bestuurslid IFES) is sociaal ondernemer. Ze heeft een softwarebedrijf en een NGO opgericht in Ghana. Op deze manier biedt ze jonge Afrikanen carrièreperspectief in de IT-sector. Ze is 15 jaar verandermanager en consultant geweest bij verschillende organisaties in voornamelijk de nonprofit en publieke sector. Haar expertise ligt in complexe transities met een focus op IT en Finance. LinkedIn.

  • Harry Raaphorst (voorzitter IFES) is onderdeel van het managementteam van GlobalRize en coördineert online cursussen. Na zijn doctoraat behaald te hebben in wiskunde heeft hij gewerkt voor Open Doors en is hij directeur geweest van verschillende IT-bedrijven. Zijn expertise is het verbinden van mensen en simplificeren van (IT-)processen. Zijn missie is om anderen tot ontwikkeling te laten komen en zelf overbodig te worden. LinkedIn.

  • Clarize de Korne is gedurende haar tijd als student Biomedische Wetenschappen (bestuurs)lid van de studentenvereniging C.S.F.R. geweest. Momenteel is ze halverwege haar PhD-onderzoek naar de vaccinontwikkeling voor malaria. Net als het malariavaccin zit ook haar leiderschapsstijl nog in de onderzoeksfase. Een proces dat tot nu toe sterk beïnvloed is door het trainingsprogramma van de John Maxwell Company, de jaarlijkse 2-daagse Global Leadership Summit en natuurlijk het uitproberen van de nieuw opgedane kennis. LinkedIn.

De training staat open voor besturen én leden die geïntresseerd zijn. Deel dit daarom gerust met leden van je vereniging. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 26 maart!

X