Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Live it

Deze activiteit is geannuleerd.

Live it

Live it

Datum tot 
LocatieDe Betteld - Aaltenseweg 11, Zelhem maps
Facebookhttps://www.facebook.com/ifesliveit

Het thema Under Construction - breaking walls, building relationships laat ons dieper graven over relaties met God en elkaar. Wij zijn vereerd dat we pr. dr. Henk Bakker (docent op de UvA en CHE) moge...

Het thema Under Construction - breaking walls, building relationships laat ons dieper graven over relaties met God en elkaar. Wij zijn vereerd dat we pr. dr. Henk Bakker (docent op de UvA en CHE) mogen verwelkomen als hoofdspreker. Recent is Arie de Rover (bekend van Visie, CIP, Groot Nieuws Radio en Leven na de genadeklap) ook bevestigd als een van de sprekers.
Niet alleen de website, maar ook de tracks en workshops zijn volledig vernieuwd! Je kunt de Bijbel in duiken, leren over ministry, een military bootcamp doen of een seminar apologetiek volgen. Enkele tracks en workshops zullen ook in het Engels aangeboden worden. De conferentie is daardoor, vergeleken met vorig jaar, toegankelijker voor internationale studenten.

Aanmelden: liveit.ifes.nl
Korting: Gaat u voor de eerste keer naar de Live it? Dan krijgt u €10 korting. Het maakt daarvoor niet uit of u al naar de Read it bent geweest en ook niet hoeveelstejaars u bent.

X