Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Kerkdienst en koffie op Oost-Timor
Kerkdienst en koffie op Oost-Timor

Kerkdienst en koffie op Oost-Timor

Datum tot 
LocatieOost-Timor - Timorstraat 3, Enschede maps
OrganisatieOost-Timor

De meesten van ons zitten niet in wijken die bij de uitverkorenen horen die zondagochtend in de kerk mogen zitten. Daarnaast is het niet handig als niet iedereen de kerkdienst individueel streamt, omd...

De meesten van ons zitten niet in wijken die bij de uitverkorenen horen die zondagochtend in de kerk mogen zitten. Daarnaast is het niet handig als niet iedereen de kerkdienst individueel streamt, omdat de livestream dan overbelast raakt. Daarom nodigen we u (tenzij u ziekteverschijnselen hebt etc. etc.) uit om op Oost-Timor een kerkdienst te komen vieren. We zullen niet de livestream van West kijken, want we vinden het mooier om hier live te zingen in plaats van te luisteren naar gezang op tv. Daarom zullen amice Heijink en amica Meijer een preek opzoeken en liederen uitzoeken en dan maken we er zelf een kerkdienst van. Daarna is er natuurlijk koffiedrinken en amica Meijer zal zorgen voor wat lekkers bij de koffie.

Dus zondag 10:00 uur kerkdienst op Oost-Timor. Als u er eerder bent, wil ik gerust koffie voor u zetten. Om tien uur start de dienst.

X