Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ 38e Dies Natalis der VGST

38e Dies Natalis der VGST

Datum tot 
Locatie
OrganisatieDiesCie

Groot nieuws! Groot nieuws! 11 juni is onze dies natalis. Het gaat niet op locatie door, maar 'home is where the heart is' en dat geldt ook voor de dies. Dus we gaan er een episch feestje van maken. D...

Inschrijving Dies Natalis (externe dates)DiesCie 2020-202127-05-2021
Inschrijving Dies Natalis (afgevaardigden)DiesCie 2020-202127-05-2021
Inschrijving Dies Natalis (afgevaardigden)Gebruikers27-05-2021
Inschrijving Dies Natalis (afgevaardigden)DiesCie27-05-2021
Groot nieuws! Groot nieuws!
11 juni is onze dies natalis. Het gaat niet op locatie door, maar 'home is where the heart is' en dat geldt ook voor de dies. Dus we gaan er een episch feestje van maken. De inschrijving zal maar kort open blijven, want u staat toch allemaal al te springen om u in te schrijven. Dus vraag een date en schrijf u in. En vergeet niet een blauwe of roze brief te schrijven en weg te zwijmelen bij de reactie die u krijgt. O, en begin vast met nadenken over creatieve corsages.

Extra informatie voor afvaardigingen van amicalen en broeders
Uiteraard vinden we het super leuk om u te ontvangen. Dat kan dit jaar even niet fysiek, maar niet getreurd. Online kunt u gewoon als afvaardiging meedoen. U zult wel even zelf eten moeten koken, maar er komt wel een borrelpakket uw kant op. Bovendien hebben onze Enschedese broeders extra mazzel, zij kunnen namelijk wel ook een maaltijd laten bezorgen als ze vanuit hun huis in Enschede meedoen.

Extra informatie voor leden
Wat is het plan voor de dies? Dat leest u hier.

Begintijden
- Voor leden: 17:45 uur
- Voor afgevaardigden en de senaat der VGST: 17:30 uur

X