Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ ChOOSE kerstviering dinsdag 15 december
ChOOSE kerstviering dinsdag 15 december

ChOOSE kerstviering dinsdag 15 december

Datum tot 
LocatieThuis
OrganisatieKerSCie

Beste broeders en zusters, Alle kersttradities zijn zo ongeveer overboord gegooid dit jaar. Een rare en sobere tijd is het daarmee nu. Daarom willen we dit jaar de groene handen in één slaan om sam...

Beste broeders en zusters,

Alle kersttradities zijn zo ongeveer overboord gegooid dit jaar. Een rare en sobere tijd is het daarmee nu. Daarom willen we dit jaar de groene handen in één slaan om samen het kerstfeest te vieren door middel van een gestreamde kerstviering met een band en een spreker! Afgevaardigden van alle vier de verenigingen zijn al druk bezig met de voorbereidingen om een mooi feestje neer te zetten. 15 december vanaf 20:00 zal het van start gaan. Houd de avond dus alvast vrij.

Als je het leuk lijkt om samen met broeders en zusters een kerstdiner te houden en aansluitend de stream te kijken geef je dan op via de ingevoegde enquête (klik hier) door aan te geven of je mensen wilt uitnodigen of dat je ergens langs wilt komen. Dan zal u het weekend van te voren te horen krijgen waar je heen mag. Direct een mooie gelegenheid voor kleinschalige broederborrels allicht. (Dit alles zal natuurlijk binnen de dan geldende regels plaatsvinden.)

De link van de stream zal te zijner tijd op een logisch platform voor jullie worden gedeeld. Opgave daarvoor is uiteraard niet nodig.

EDIT: Het gaat door! Geen grap. Om half 9 is er een livestream te volgen via . Daarnaast kun je samen naar de stream kijken via discord. Er zal een moment voor verwerking en praten zijn wat ook op de discord gebeurd. Deze discord kun je hier vinden https://discord.gg/MFB73spy.

Tot vanavond en veel plezier gewenst!

X