Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ De Grote VGST Bijbelquiz
De Grote VGST Bijbelquiz

De Grote VGST Bijbelquiz

Datum tot 
LocatieDiscord
OrganisatieBuitenhuis sr. & Leeftink

L;DR Geef u op voor de Grote VGST Bijbelquiz! Aanstaande donderdag is er sociëteit, maar niet zomaar een sociëteit! Dé Grote VGST Bijbelquiz zal gehouden worden, en we gaan erachter komen wie het bes...

L;DR Geef u op voor de Grote VGST Bijbelquiz!

Aanstaande donderdag is er sociëteit, maar niet zomaar een sociëteit! Dé Grote VGST Bijbelquiz zal gehouden worden, en we gaan erachter komen wie het beste was met naam&feit op de basisschool, en wie de hoogste cijfers had op Godsdienst op de middelbare school. De twee VGST-theologen, amice Buitenhuis sr. en ikzelf, hebben een aantal geniepige strikvragen bedacht, dus bereid u nog maar eens goed voor!

Het sluit ook nog eens mooi aan op het diner van de ProCo, om 20:00 zal de Bijbelquiz namelijk beginnen, en zo kunt u met uw huisgenoten + kluizenaars na de maaltijd als een team meedoen aan de quiz. Dan is er namelijk ook nog genoeg tijd om vóór de avondklok naar huis terug te keren. Er is ook een optie om online een team te vormen voor reünisten, kluizenaars die niet meedoen aan het diner, en ander gespuis; dat kunt u dan in deze enquête aangeven!

Onder het motto; 'U hebt toch tijd, want er is geen lezing' verwachten wij dat u zich allen opgeeft!

382670

uitslag van de quiz + antwoorden!

X