Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Twintig jaren Teekens onder het thema "+1"
Twintig jaren Teekens onder het thema "+1"

Twintig jaren Teekens onder het thema "+1"

Datum tot 
LocatieFlux - Oude Markt 24, 7511 GB Enschede maps

UPDATE 13-08: Datum onder voorbehoud verplaatst naar 1 oktober*Kuis gevloek en getier* UPDATE 14-09: Datum onder voorbehoud verplaatst naar vrijdag 4 februari (heb absoluut geen zin om dit nog vier ke...

Opgave formulier Twintig Jaren TeekensKrater
UPDATE 13-08: Datum onder voorbehoud verplaatst naar 1 oktober
*Kuis gevloek en getier*
UPDATE 14-09: Datum onder voorbehoud verplaatst naar vrijdag 4 februari (heb absoluut geen zin om dit nog vier keer te verplaatsen)


Het college jaar is tegen die tijd allang weer begonnen maar iedereen is altijd wel toe aan een feestje, zeker om te vieren dat de tentamenweek eindelijk is afgelopen. Houd vooral ook uw zaterdag ochtend vrij, kans is aanwezig dat u dan niks waard bent. Bijzijn is meemaken, dus kom vooral langs zodat ik u kan feliciteren met het feit dat u mijn gezelschap wederom een jaar hebt overleeft.

Houd deze pagina een beetje in de gaten als u een beetje op de hoogte wilt blijven van alle updates, zeker nu de nieuwe Covid gevallen grafiek een Richard Bransontje pleegt en als een raket de lucht in gaat. Wellicht zal u een QR code nodig moeten hebben maar goed, dat zien we tegen die tijd wel.

Mocht er voor het einde van de avond meer dan drie CoBo's aan drank en diversen doorheen zijn gegaan dan zal u vanaf dat moment uw eigen portemonnee moeten trekken voor uw versnaperingen. Maar goed, dat zie ik nog niet zo snel gebeuren :)

X