Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Read It!
Read It!

Read It!

Datum tot 
LocatieDe Kroeze Danne - Kappelhofsweg 14, 7495 RN, Ambt Delden maps
Organisatiehttps://readit.ifes.nl/
Facebookhttps://www.facebook.com/ifesreadit/

De Read it is een IFES conferentie die plaatsvindt op de Kroeze Danne vlakbij Enschede. Een weekend vol ontmoetingen met God en elkaar, inspiratie en gezelligheid. Praktisch Een heel weekend kost maa...

De Read it is een IFES conferentie die plaatsvindt op de Kroeze Danne vlakbij Enschede. Een weekend vol ontmoetingen met God en elkaar, inspiratie en gezelligheid.

Praktisch
Een heel weekend kost maar €55,- en als je voor het eerst op een fysieke IFES conferentie komt, krijg je ook nog eens €10 eerstekeerskorting! Daarnaast krijgen jaargroep 2020 en Bijbelstudieleiders 25% korting op de basisprijs.

Er hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden, want er wordt gewerkt met QR-codes.

Inhoud
Het thema van de Read It! is ‘Niet Normaal’. Als christenen zijn wij Niet Normaal in deze wereld. Het is ook Niet Normaal hoeveel God van ons houdt en hoe bijzonder het is dat wij Zijn kinderen mogen zijn. In Niet Normale tijden zijn wij dankbaar dat we samen mogen komen op een conferentie om meer te leren over God en onszelf, door Zijn Woord.

Door middel van diepgaande Bijbelstudie zullen we ons verdiepen in onze Niet Normale identiteit.

Tijdens de diensten zal o.a. worden ingegaan op het belang van het lezen van de Bijbel en hoe je dit kunt doen. Dit brengen we gelijk in praktijk door ons te verdiepen in 1 Petrus.

Ben jij klaar voor een Niet Normaal weekend? Ben jij klaar om Niet Normaal te zijn en tegen de stroom in te zwemmen?


X