Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Amicaal weekend uit met VGSU

Deze activiteit is geannuleerd.

Amicaal weekend uit met VGSU

Amicaal weekend uit met VGSU

Datum tot 
LocatieUtrecht
OrganisatieVGSU

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. Twentenaren kom maar gauw! Na overleg met VGSU gaat het niet lukken om het amicale weekend te verplaatsen. Daarom heeft VGSU een nieuw programma bedacht. Eerde...

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. Twentenaren kom maar gauw!


Na overleg met VGSU gaat het niet lukken om het amicale weekend te verplaatsen. Daarom heeft VGSU een nieuw programma bedacht. Eerder had ik gezegd dat het dan een dag zou worden, maar gezien we maar tot 17:00 uur dingen mogen doen, ziet Utrecht dat niet echt zitten. Daarom zal het weekend van vrijdag tot en met zaterdag zijn.

Het idee is nu dat we vrijdag met ze allen naar Utrecht afreizen. Daar zullen we dan naar kasten gaan, waar we kunnen eten, borrelen en slapen. Hiervoor zal een indeling gemaakt worden. Zaterdagochtend kunt u daar ook ontbijten en chillen. Vervolgens zal er een plenaire lunch zijn in een lunchcafé. Daarna gaan we naar een gymzaal, waar we spel en sportactiviteit zullen hebben. Na de middagactiviteit kunt u terug naar uw kast om te douchen, uw spullen op te halen en te eten, waarna we weer naar Eanske zullen reizen.

Het is van belang dat iedereen een geldige QR-code heeft in de CoronaCheckApp.
Verder is het handig om een OV-fiets te gebruiken in Utrecht zelf en om sportkleding mee te nemen.

U kunt zich inschrijven voor het weekend tot maandag 19:00 uur. Ook als u zich eerder al had opgegeven, moet u de enquête opnieuw invullen.


X