Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Toerustend weekend
Toerustend weekend

Toerustend weekend

Datum tot 
LocatieDe Roezeberg
OrganisatieToeWeCo

Het Toerustend Weekend komt er weer aan! Hopelijk mag alles doorgaan met de maatregelen, maar zoals het er nu voorstaat gaan we naar de Roezeberg en krijgen we gadgets en lezingen en workshops en sner...

Het Toerustend Weekend komt er weer aan! Hopelijk mag alles doorgaan met de maatregelen, maar zoals het er nu voorstaat gaan we naar de Roezeberg en krijgen we gadgets en lezingen en workshops en snert verse tomatensoep. Dus als u denkt: Lijkt me mooi, meld u dan vlug aan!

Het thema wat centraal staat tijdens dit weekend is Veerkracht: het vermogen om te herstellen van stress en tegenslag. Uit recente onderzoeken blijkt dat een groot deel van de jongeren last heeft van psychische klachten zoals eenzaamheid, somberheid, prestatiedruk en stress. Daarom lijkt het ons goed om daar tijdens het weekend aandacht aan te geven. Dominee Blijdorp zal ons meenemen in een lezing over dit onderwerp. Aansluitend is er de gelegenheid om je eigen verhaal te delen tijdens een Emmaüswandeling.

We willen zoeken naar handvatten en toerusting door middel van gesprekken, bijbelstudie en workshops. Ook zullen we met de vertrouwenspersonen oefenen hoe we goede gesprekken kunnen voeren. Daarnaast is er 's avond ruimte om gezellig te borrelen en spelletjes te spelen.

Het belooft een mooi Toerustend Weekend te worden!

Programma
Vrijdag
18:30 uur - Avondeten
20:00 uur - Lezing Dominee Blijdorp
21:30 uur - Emmaüswandeling
22:00 uur - Borrelen en spelletjes

Zaterdag
09:00 uur - Workshop
11:00 uur - Dagopening & Bijbelstudie
13:00 uur - Lunch
14:00 uur - Plenaire workshop 'Spreken is zilver, luisteren is goud' door de vertrouwenspersonen
16:00 uur - Workshops
18:30 uur - Avondeten
20:00 uur - Sing-in
21:00 uur - Borrelen en spelletjes

Zondag
10:00 uur - Kerk
12:00 uur - Lunch
13:00 uur - Opruimen en vertrek

X