Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Amicale lustrum cantus VGSR
Amicale lustrum cantus VGSR

Amicale lustrum cantus VGSR

Datum tot 
LocatieSociëiteit Alveus Dei - Eendrachtsplein 10 maps

Amicae, amicique, gegroet amicalen uit ons prachtige land, Vrijdag 29 oktober tot en met vrijdag 5 november is het groot feest voor de VGSR en haar leden. Zij vieren dan namelijk hun 70-jarig best...

Amicae, amicique, gegroet amicalen uit ons prachtige land,

Vrijdag 29 oktober tot en met vrijdag 5 november is het groot feest voor de VGSR en haar leden. Zij vieren dan namelijk hun 70-jarig bestaan! Dit feest vieren wij niet de hele week alleen, wij nodigen u van harte uit om langs te komen op woensdagavond 3 november! Er zal dan iets legendarisch plaatsvinden amicae amicique. Neem deze woensdag deel aan de feestvreugde met een (nog nooit eerder georganiseerde) AMICALE CANTUS!

Een avond waar amicitia op plek nummer (Ketel) één staat! U bent allen van harte welkom op de sociëteit Alveus Dei (Eendrachtsplein 10 te Rotterdam). Om 20:00 precies zal de cantus starten en die opening wilt u niet missen. Wij hebben met elkaar helaas ook maar vier uur i.v.m. de huidige coronamaatregelen (00:00 sluiting horeca). Maar amicae amicique, dit worden wel de beste vier uur van uw leven!

Bij binnenkomst zal er een corona-check gedaan worden dus zorg voor een geldige QR-code.
Neem zoveel mogelijk leden van uw vereniging mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 'Vo voor amicaal-Nederland! Wij zien u graag, jas-das uiteraerd, woensdag 3 november!

Klik hier om u aan te melden: https://www.vgsr.nl/amicale-cantus
Aanmelddeadline: woensdag 27 oktober 23:59

Met amicale groet,
Anne de Vries
o.t. praeses der VGSR

X