Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ State of the Union
State of the Union

State of the Union

Datum tot 
LocatieStadskerk de Verbinding (Enschede-Zuid)  - Haaksbergerstraat 118, Enschede maps
OrganisatieOuReCo

p 1 april 2022 vindt D.V. de State of the union plaats. Een avond vol met cabaret, kleinkunst en toneel in het theater! Na afloop is het tijd voor een hapje en een drankje in de sociëteit Tabula Rasa ...

Inschrijving State of the Union 2022 (Ouders en Reünisten)OuReCo 2021-202231-03-2022
p 1 april 2022 vindt D.V. de State of the union plaats. Een avond vol met cabaret, kleinkunst en toneel in het theater! Na afloop is het tijd voor een hapje en een drankje in de sociëteit Tabula Rasa (Stadsgravenstraat 41-43).

De ideale mogelijkheid om onze (huidige) mooie vereniging te presenteren aan de reünisten, uw ouders en andere geïnteresseerden!

Parkeergelegenheid
Er zijn ongeveer 40 parkeerplaatsen op het eigen terrein van de kerk. Alternatief kunt u in de straten achter de kerk of in de parkeergarage uw auto kwijt. Het betaald parkeren in de wijk is tot 19.00 uur, dus dat is ook gratis.

Als u op het terrein van de kerk wilt parkeren, is het alleen mogelijk om de parkeerplaats op te rijden als u van de richting aan komt rijden zoals aangegeven op het kaartje hieronder (de groene route). De rode routes om van deze parkeerplaats gebruik te maken is niet de juiste om op het kerkterrein aan te komen. U moet dus vanuit de binnenstad komen om hier te parkeren.
394414

En hieronder nog een extra verduidelijking van waar u het steegje in moet voor de parkeerplaats bij de kerk:
394420


X