Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ MTB
MTB

MTB

Datum tot 
LocatieOpus
OrganisatieSoci√ęteits Bestuur

2022 duurt al weer een halfjaar. U hoeft nog maar een halfjaartje net iets te fanatiek 2022 te typen op het numeriek deel van uw toetsenbord. De tijd vliegt voorbij. Het is nog maar even lijden, da...

2022 duurt al weer een halfjaar. U hoeft nog maar een halfjaartje net iets te fanatiek 2022 te typen op het numeriek deel van uw toetsenbord. De tijd vliegt voorbij.
Het is nog maar even lijden, dan is het voorbij. U hoeft niet veer langer meer onder het bewind van ons HSB gebukt te gaan, het einde is nabij.
Maar nog niet voordat we al uw drankjes gespiked hebben met GHB. Echter staat u nog een heuse MTB te wachten! Om te vieren dat er een nieuwe vorm van drogeren is het jaar alweer halverwege is, zal het thema van deze MTB 'GHB' zijn, wat uiteraard staat voor Gelukkig Halfjaar Borrel en natuurlijk helemaal niet voor gamma-hydroxyboterzuur. Er zal veel vermaak en veel vochtigheid voor u klaarstaan op Opus! Louter hulde voor het hosten! Om 00:00 zal er hopelijk een echte batra de lucht in worden gepopt om te vieren dat we niet veel langer gebukt hoeven te gaan onder de tirannie van Senaat Volk (grapje Senaat Volk, luvjoe) dit collegejaar alweer ten einde aan het gaan is.
Laat dus vooral uw drugs thuis, neem een goeie Dom P mee en knal het komende halfjaar in!

X