Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Happietaria Info-lunch
Happietaria Info-lunch

Happietaria Info-lunch

Datum tot 
LocatieVergaderzaal 5, Bastille

Amicae amicique, Komend jaar willen we samen met alle ChOOSE-verenigingen het Happietaria opzetten. Happietaria is een pop-up restaurant dat volledig opgezet en gerund wordt door studenten. De opbren...

Amicae amicique,

Komend jaar willen we samen met alle ChOOSE-verenigingen het Happietaria opzetten. Happietaria is een pop-up restaurant dat volledig opgezet en gerund wordt door studenten. De opbrengst gaat naar een goed doel.
Om dit te realiseren is er natuurlijk een commissie nodig die dit wil organiseren, het Happietaria Management Team (HMT). Als HMT doet u veel ervaring op door een restaurant op te zetten en een groot team van medewerkers te managen. Lijkt dit u wat? Op 22 november om 12:30 is er een HMT info-lunch. Tijdens deze lunch zullen meerdere oud-HTM leden aanwezig zijn zowel als iemand vanuit Tear die het HMT zal ondersteunen. Deze mensen kunnen u vast beter vertellen waarom het zo waardevol is om HMT te doen dan ik. Het is volledig vrijblijvend en u krijgt gratis lunch. U komt toch ook? Tot maandag 22 november om 12:30 in vergaderzaal 5 in de Bastille!

Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u dat wel? Er zal ook een mogelijkheid zijn om online de meeting te volgen.

Meld u aan via deze link.

X