Vereniging van Gereformeerde Studenten in Twente

sinds 1983

VGST

Activiteiten

/ Amicaal feest VGSU
Amicaal feest VGSU

Amicaal feest VGSU

Datum tot 
Locatie

Bericht van FeeCie der VGSU: Lieve amicae amicique, Daar ben ik weer, nogmaals zou ik u namelijk willen uitnodigen voor het vet gave feest van komende dinsdag. Wij hebben namelijk wel iets rech...


393182


Bericht van FeeCie der VGSU:

Lieve amicae amicique,

Daar ben ik weer, nogmaals zou ik u namelijk willen uitnodigen voor het vet gave feest van komende dinsdag. Wij hebben namelijk wel iets recht te zetten als feestcie van de VGSU. We zijn in oktober natuurlijk langs de jungle gekomen en we weten allemaal dat het daar best heet was. En omdat we deze keer langs de Après Ski vliegen (op een andere feestlocatie ook) zal ik beloven dat het deze keer minder warm zal zijn. Ook zullen er meer muntjes zijn en meer glazen zijn en hebben we een andere portier. De ingrediënten voor een topfeest dus. Het zal weer voor het eerst tot in de late uurtjes duren dus komt allen (als u de laatste trein mist, kan u rustig de tijd uitzitten in onze geweldige stam snackbar). Hierbij heb ik nogmaals de opgavelink voor u, maar deze is niet bindend dus u kan ook komen als u zich niet heeft opgegeven. https://forms.gle/vTxRxkxwqfSodQWu7

Graag wil ik u wel er aan herinneren dat het feest uitsluitend 18+ is dus zorgt ervoor dat er niet 17 jarigen zielig weer naar huis moeten.

Tot dinsdag!

Immer amicaal
Juliëtte Hollaar
FeestCie Praeses der VGSU

bericht van de FeeCie der VGSU:

Amicae amicique,
Op het moment hebben de scholen voorjaarsvakantie, een tijd die voor velen bestaat uit hoge witte bergen en een paar stokjes onder hun voeten. En hoewel de meningen zijn verdeeld over hoe leuk dit nou is, kunnen we het allemaal eens worden dat de après ski natuurlijk het leukste van zo'n vakantie is. Lekker met elkaar bier drinken en foute nummers zingen. Dus of u nou wel of niet op skivakantie bent geweest kan u komende dinsdag 8 maart met ons genieten van het amicale feest onder het thema Après Ski! Dit is al de tweede bestemming van FeestCie Airlines dus ik hoop dat u tot nu toe van de reis geniet.

Het feest zal plaatsvinden bij K-sjot, Oudegracht aan de Werf 157 van 22:00-04:00. Entree is 4 euro, mits u in gepaste kledij komt. Een muntje en daarmee een biertje kost 1,50 euro. Het feest is helaas strikt 18+ en uw ID kaart zal worden gecheckt bij de ingang. Wij kunnen hier geen uitzonderingen in maken en als u minderjarig bent, zal u niet binnen komen.

Dit feest zullen we het iets anders regelen in de hoop dat de doorstroom beter gaat dat de vorige keer. Daarom zal u zich van tevoren kunnen opgeven. Wanneer u dit doet hoeft u bij de ingang niet meer te betalen maar zal u doormiddel van een declaratie later betalen. Dit opgaveformulier is niet bindend, dus als u zich opgeeft en niet komt zal u niet hoeven te betalen en als u zich niet opgeeft kan u nog steeds komen maar dan betaalt u gewoon bij de deur.

Hier is het opgaveformulier: https://forms.gle/1dkpghAHHf9UGndr6

Komt u allen want het belooft een mooie avond te worden (we hebben echter weer het eerste feest na de lockdown)

tl;dr
8 maart amicaal feest
Locatie: K-sjot
ID kaart meenemen
Entree 4 euro,
bier 1,50
22:00 feestje

Ik zie uit naar een vet cool feest!
Immer Amicaal,
Juliëtte Hollaar - FeestCie Praeses der VGSU

X